Terras

Een gezellig terras aan uw woning? Wij maken van uw terras het pareltje in uw tuin! Wij bieden een waaier van mogelijkheden. Natuursteen, keramische tegels of  toch liever klinkers of platines? Bovendien zijn we gespecialiseerd in een ultieme afwerking. Dit uit zich onder andere in de anonieme verwerking van eventuele putdeksels en afwateringssystemen… Stel het niet langer uit en geniet van rust en gezelligheid bij u thuis!

Voor de aankoop en aanleg van uw terras helpen wij u graag verder.
Wij bieden u een heel ruim aanbod aan scherpe prijzen.

Uw terras, uw oase van rust

Net zoals bij de aanleg van een oprit is ook voor een terras een stevige onderlaag heel belangrijk. Dit vooral om verzakkingen te voorkomen zodat u jarenlang  kan genieten van uw terras.

Bij het aanleg van een terras moet rekening houden worden met waterafvoer. Er zijn verschillende soorten afwateringsroosters verkrijgbaar. Indien u dit wenst kan  dit discreet ingewerkt worden in uw terras waardoor er geen grote afwateringsroosters zichtbaar zijn.

Een terras is een stukje rust en gezelligheid bij u thuis. Een terras is als het ware een overgang van binnen naar buiten. Een duurzame en doordachte keuze is uiterst belangrijk.  Er zijn een waaier aan mogelijkheden voor de aanleg van uw terras. Bij u keuze houdt u het best rekening met de grote van het terras, de stijl van de woning en waartoe uw terras het meest moet dienen. Op vandaag  is het combineren van verschillende materialen terug helemaal in. Samen met u gaan wij graag op zoek rekening houden met uw budget om van uw terras het pareltje van in uw tuin te maken.

CVP Vloerwerken Terras 03