Badkamer renovatie

Geen gedoe, één contactpersoon die u badkamerproject coördineert. Wij verzorgen zowel volledige als gedeeltelijke renovaties en nieuwbouw projecten. Inloopdouche, faiences of liever mozaïeken? Ook voor vloeren bieden wij u een ruime keuze. Badkamermeubel en vernieuwing van sanitair?  Vanuit het motto schoenmaker blijf bij u leest werken wij samen met betrouwbare partners voor de plaatsing en aansluiting van het sanitair. Dit is uiteraard vrijblijvend! Alles is bespreekbaar. Wij vertrekken steeds vanuit uw wensen.

Voor uw badkamer renovatie helpen wij u graag verder.
Wij bieden u een heel ruim aanbod aan scherpe prijzen.

Totaalrenovatie

Het  ontwerpen en inrichten van een badkamer kan veel denkwerk met zich mee brengen. De vloer en wandbetegeling van je badkamer worden voor een stukje mede bepaald door de keuzes van het sanitair. Kies je voor een douche, inloopdouche of toch liever bad. Misschien wel allebei. Om alles tot één samenhorend geheel te brengen staan wij u graag bij. Alles wordt door CVP vloerwerken gecoördineerd. Op die manier hebt één centraal aanspreekpunt en een zorgeloze renovatie.

Voor de aansluiting van sanitair en elektriciteit werken wij samen met betrouwbare partners. Wij geloven in het motto ‘schoenmaker blijf bij u leest’  Onze partners zijn betrouwbaar en het meest deskundig in hun stiel. Deze samenwerking zorgt ervoor dat u alle deskundigen in huis hebt voor een perfecte afwerking van uw badkamerproject.

CVP Vloerwerken Badkamer Renovatie 16

Betegeling badkamer

Wij specialiseren ons in het leveren en plaatsen van de vloer , uitbekleden bad , inloopdouche en de wandbetegeling. Voor de betegeling van een badkamer is een ruime waaier aan mogelijkheden. Gaat u voorkeur uit naar mozaïektegels, natuursteen of keramische tegels, parketlook, zelliges… Ook kleine tegels met motieven in zijn terug helemaal in.