Opritten

Afwerking is onze troef. Uw oprit is het visitekaartje van uw woning. Een strakke moderne look of liever toch wat groen?  Parkeerstroken tot het plaatsen van een passende brievenbus. Er zijn heel wat mogelijkheden in materialen alsook in prijzen. Denkt u over gietbeton? Voor een prachtige betonlook stellen wij u graag duurzame alternatieven voor.

Voor de aankoop van u tegels, klinkers en natuursteen helpen wij u graag verder. Wie bieden u een heel ruim aanbod aan scherpe prijzen.

Één aanspreekpunt voor uw project!

Er zijn verschillende materiaalkeuzes voor de aanleg van uw oprit.  Een oprit in graniet, keramische tegels, klinkers, natuursteen. Of eerder platines of kasseien? Een strakke betonlook? De keuze die u maakt zal grotendeels ook de look van uw oprit en ook het uitzicht van uw woning bepalen. Er zijn een tal van mogelijkheden.

Een stevige basis, onderlaag  is uiterst belangrijk voor de aanleg van uw oprit.  Dit voorkomt later eventuele verzakkingen. Als die vakkundig geplaatst wordt kunt u jarenlang zorgeloos genieten.

Wij zorgen voor een totaal pakket. Indien u dit wenst krijgt u advies bij u keuze. Wij verzorgen de nodige graaf en uitbraakwerken. Voorzien ook het plaatsten van een stevige onderlaag. Kiest u voor een groene look? Het inwerken van bloembakken, groenzones kunnen wij  ook voor u verzorgen. Wat dacht u van een bijpassende brievenbus? Er zijn een tal van mogelijkheden.

CVP Vloerwerken Opritten 06
CVP Vloerwerken Opritten 03